Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Under kjolen

Köldens kedjereaktion
gör att människorna
tar genvägar förbi varandra

Under kjolen på kylan
kikar och kiknar vi av skratt
när vi tittar upp på det onämnbara

som håller världen
hårt i sitt garn
när kjolen går in i vintervila

väntar hon inte på våren







Fri vers av Lisapolja
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-06 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja