Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Varför du?

Varför övergav du mig när du viste att jag skulle gå igenom så mycket.
Du viste att jag ville ha ditt stöd och du hade lovat mig finnas till för mig.

Men det du gjorde var att dra dig ur min vänskap, så jag inte kunde söka dig på fecebook.
Men du har glömt att jag kan gå in på andras sidor och leta efter dig.

Ett svar varför du drog dig ur min vänskap vore bra så jag slipper gruppla.

Var det bara lögn det du sa till mig.

Hur vill du ha en vänskap?

En vänskap för mig är att man bryr sig om varandra, stöttar varandra
om någon gråter.
Stannar kvar när någon vill ha hjälp , fast timmarna går.

Vill du finnas som min vän .
Jag saknar din vänskap .




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-16 20:31



Bookmark and Share


  nalltuss
Så här kan det bli om en knullkompis är en skitstövel
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP