Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna

Fritagen
önskar jag mig anknytning
bland drömmar och seglare

friheten är ett tomt hjärta

ändå bland björkstammar
vimlar fria fjärilar
sjunger stråkar
upprepar sig sångerna
i repris på repris

endast någon enstaka ton
förändras, justeras uppåt
och nedåt igen

tankar vimlar utan anknytning
på rövarstråt genom kroppars

torka

öknen och vindarna

fritagna och blottställda
hungriga som vargar

jag står med mitt nyfödda barn
i mina armar

barnet är en svart och
lurvig hundvalp av blandras

fritagen av min ömhet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-22 22:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
är det sant! Eller är det diktjaget?
2013-08-25

  Arja Söderfeldt
Fint! Lyckans dig. Och lyckans valp.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP