Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet



Var inte rädd

för ensamhet

i stillhet

kan du uppleva

djupare

min närhet






Fri vers av maija tuori
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-01 21:17



Bookmark and Share


  Nina.H
Insikt! Fina tänvärda ord!
2013-09-08

  anits VIP
Så fint och mycket tänkvärt skrivet.
2013-09-04

  Linda CH VIP
Tänkvärd och fin!
2013-09-02

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori