Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapsenlapseni


Suu supukka

punainen kuin mansikka


Posket pehmet

sileät kuin persikat


Silmistäsi loistaa

taivaan sini ja kirkkaus


Paras lääke olet

mummun moniin vaivoihin


Oi voisimpa lapsen lailla

elää edes päivänkin


Arjen keskelläkin

ilon aiheen näkisin



Maija Tuori 4 /9 2013




















Fri vers av maija tuori
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-04 23:48



Bookmark and Share


  Nina.H
Jaa.. barnbarnen är
livets efterrätt säger
min mor om mina
barn... o mummi är
viktig för barnen..
Fint skrivet!
2013-09-08

  walborg
Ihana lukea - tunnen aivan samaa
2013-09-05

  Bibbi VIP
Önskade att jag kunde Ditt språk.
2013-09-05

  Heikki Hellman
Mummi 'liekeissä'. Elämäsi lienee täydellinen kun olet saanut kokea myös jälkikasvun!
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori