Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!

Som en fågelunge

i sitt bo


Ensam med uppgiften

att lära mig flyga




Fri vers av livsdans
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-05 07:38



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Har fågelungen ingen mamma då?
Så sorgligt och ändå verkligt, äkta och vackert på något vis.
Utropstecknet förvillar till det bra, som ett rop på hjälp i tysta tecken..Åhh vad bra!
2013-09-06

    ej medlem längre
så fin den är!
2013-09-05

    ej medlem längre
Näpet.
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans