Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller kvar


Ge mig några minuter att spilla
vin
på vit duk

En gång var tiden någonting
jag lekte med
sen blev den någonting att fånga
Nu någonting att hålla kvar

Tomma glas
bär ännu doft
Vi sparar så mycket
av det spillda




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-05 20:50



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Välformulerad text som manar till eftertanke!
2013-09-13

  tomas nannesandberg
Va fin och tänkvärd.mycket bra!
2013-09-08

  tomas nannesandberg
Va fin och tänkvärd.mycket bra!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol