Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skrika genom stängda läppar

Du kan prata allt du vill
Jag står här och säger min mening i tystnad
Tänker att
Du förstår
Om du inte lyssnar skriker jag
Stirrar på dig
Om ögon kunde döda
Du rycker till

Ser du inte att jag fryser,
Huttrar?
Då tar jag din värme och sveper in mig i dig
Som en filt

Jag berättar för dig
Om vad som är och vad som funnits
Vi lever i nuet
du och jag




Fri vers av Agnes Scott
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes Scott
Agnes Scott