Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett ps i vårt brev.


Du är som ett antal post scriptum
i ett brev
Det finns alltid mer att säga
Orden tar fart
istället för slut

Deinde scriptum vännen.
Det är jag igen.
Och igen.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-16 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol