Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om kvällen

 

 

Det faller vita tankar, jag tror

änglar varit här

jag tror jag haft dem  runt omkring

deltagit i dess sfär

 

jag har pratat med dem hela kvällen

glatt mig åt deras besök

vad spelar det då för roll

att det blev stökigt i mitt kök.

 

 

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-21 23:51



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Vilket trevligt besök av dessa Änglar i ditt kök fin text
2013-09-26

  © anakreon VIP
Få fjädrar blir så goda skrivdon
som de som växt på änglavingar!
Calle
2013-09-26

    Silverbjer
Det spelar absolut ingen roll!! Fint diktat. Myskänsla liksom.
2013-09-23

  Kristina Wallbing
Härligt och befriande! din dikt gör mig glad :)
2013-09-22

    ej medlem längre
fint
2013-09-22

    ej medlem längre
Underbart.........att i en sådan stund bara kunna glömma allt det andra.
2013-09-22

  Tarantaran
Ja, vad skulle det spela för
roll! Om änglar har besökt en!
fint skrivet..
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP