Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AckorD

 

 

Vi sänker oss inte, vi bara bereder mark

sten för sten lägger vi till sidomurarna, vi ska ju inte gå vilse igen

 

vi ska bara väva visorna, lägga till ord för ord

 

och år.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-23 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönläst
2013-09-29

    ej medlem längre
Visst vi väver kanske alla visor...
2013-09-24

  KYREUS of Sweden
Poetry for Grown Ups.
2013-09-23

    Silverbjer
Å så så fin!!
2013-09-23

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord!
2013-09-23

  surface to air
Väldigt fint!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP