Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaa, va?


Va?

En tanke om tystnad triggar en mental jordbävning

Kasta bort det där, jag skäms ju för dig.

En tanke om tystnad triggar en opera kärring att skrika

Håll käften, jag vill ju sova.

En tanke om tystnad förstörde allting

Äntligen fattar du, dö.




Fri vers av Vakuum
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-25 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vakuum