Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast urlevd


Du är passerad tid.
Det är ju bra.

Det är bara lite grus på urtavlan
så att visarna
stannar till,
liksom hakar upp sig

Ibland

Då får man ställa om den.
Den är inte urled.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-26 19:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
hårt - till någon
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol