Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där

 

 

Jag vill dig

 

du har

andetag

 

som andas med

mina jag vill

 

dig

 

den där rodnaden  på marken är min

som att jag 

 

faller i mina andetag och reser mig när

 

du vill mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-27 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP