Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Jag berörs så starkt

att jag inte kan

se dig


Jag återkommer

när jag mött mig




Fri vers av livsdans
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-30 07:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande

mer fokuserat kan det inte bli
2013-10-19

  Ergo Summa
Du är ju sagolikt bra på att formulera!!!!
2013-09-30

  Elwania
Väldigt bra<3
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans