Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen får fanimej vänta

 

Hör du inte

det viskas högljutt

bakom betongmuren

om det där livet utanför

jag hör det så tydligt

som om det är

det enda som

har betydelse



Vägen kan tyckas lång

att ta sig dit jag vet

men ta min hand

jag följer dig upp

genom avgrunden

den skrämmer mig

inte längre

vi blev bara lurade

av det ogenomträngliga

mörkret och dess lakejer

famlandes efter ljus

gick vi vilse

greppade skulden

ramlade igen

hittade konstgjord

andning och sprang

tusen varv till


Men vi kan inte

bara andas

vi måste leva också

visst kommer vi att

tvivla på livet och 

skrapa våra knän igen

men jag finns hela vägen

vid din sida

Så blunda nu

kasta dig ut

det är ok

att vara rädd och

skapa rännilar

av tårfloder

men jag håller

dig hårt

släpper dig aldrig

och där i slutet

av det förljugna 
helvetet

så möter vi

den färgsprakande

början på 
något nytt

tillsammans

för himlen får

fanimej vänta




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 424 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-03 20:42



Bookmark and Share


  petter rost
Off... en fruktansvärt kraftig men värmande mjuk spark i arslet! Du Beyond kan i sanning agitera, i den mest positiva av ordets alla innebörder. Fortsätt!
2013-10-29

  anathema VIP
Hoppfull och härlig läsning. Mycket fint skrivet.
2013-10-29

  SatansSon VIP
bravo!
2013-10-05

  Nina.H
Berörande bra! Stark text
som faller i mitt tycke! Bra!
2013-10-04

    ej medlem längre
Helt enkelt briljant diktat.
"Vi kan inte bara andas, vi måste leva också" är sanningen som berör mig mest. Det finns så många människor som bara andas och glömmer att dagarna som går förbi är livet - och de missar allihop.
2013-10-03

  surface to air
Fint
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity