Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft mig!

Lyft mig,
men inte för mycket.
Lyft mig,
så att tårna precis lättar
från marken

Inte så att jag blir övermodig
i ett gapskratt
men i ett småleende som varar
när jag landar.

Lyft mig,
när jag inte orkar lyfta mig själv.

Vill inte vara alla andras bärare
Lyft mig




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-03 20:55



Bookmark and Share


    Erika H
Bara ett lyft. Lite då och då. En stunds vila, ett leende och det blir lättare sen. Bärare behöver också.
Vackert skriven text. Fångar och håller kvar. Och känslan som kommer är varm.
2013-10-04

  Bengt H VIP
Kan inte förklara varför det så skulle vara, men just
2013-10-03

  KYREUS of Sweden
rar
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol