Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Eko


Ibland så flödar orden
Ibland så finner man inga

Ibland kan inga ord
Förklara en hjärtas sorg

Ibland får en tom liten rad säga sitt
För tomhet har har inga ord
När det ekar i hjärtat


*




Fri vers (Fri form) av MayaN
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-03 23:13



Bookmark and Share


  Engel
Då är poeter bra att ha.
Där finns orden.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

MayaN