Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där de lägger sin tid


Hon säger
att hon inte målat naglarna sedan
i somras.

Han säger
att han inte målat om huset
som han lovat

De konstaterar
att de kysste barnen
när de gick till skolan imorse
och så länge de tar sig den tiden
är livet bra




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-05 16:09



Bookmark and Share


    Erika H
Detta är snyggt. Just lagom långt skrivet. Just så där, så att det fastnar men inte blir klibbigt. Just så... och ett leende kommer för slutet sätter ribban om hur lågt man befinner sig.
Som jag svamlar, fattar du vad jag menar?
Jag gillar verkligen denna text. Den studsar tillbaka på ett skönt sätt.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol