Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En klurig nöt!

Och hjärtat fick vingar

och ville flyga

men hölls kvar på jorden

av gravitationen




Fri vers av livsdans
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-07 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jordflyga föregår
rymdsväva
2013-10-19

  Elwania
men då kanske det finns mest möjlighet att flyga

2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans