Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyller sin kvot


De bygger de ut sitt hus
med den där glasverandan
som de drömde om trettio år tidigare

Den de aldrig hade råd med.

Sen säljer de villan. Nöjda med sitt resultat.

De nyinflyttade river glasverandan
för en pool i trädgården




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-07 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol