Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morgonbestyren..^^


tisdagmorr-gon; skutta runt i hagen

 

 

ibland lär man tvätta pälsen också
sa skunken

 

obladioblada 
sa ödlan och drömde vidare

 

lunken lär gå

 

*

 

nosar man så doftar det
strosar man så kofta på att det är bra med kläder för väder 

loosar man

så kan man nog kanske ta och gå ner på coop
sa räven

 

och tog notan i käften och kortet med sig

 

Skunk
sjunk nu sjunk

 

en tanke
en dunk i ryggen från älgen

 

en slags trunk med färgen som saknas

 

vaknas snart

snart

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Pot Pourri
Läst 164 gånger
Publicerad 2013-10-08 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri