Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför fortsätter världen- Välj en annan buss.


Jag är kaos.

Det är inte välstädat
och långt ifrån granne med
Gud.

Hade varit lite sött
med ett litet sexigt kaos,
rufsigt hår
och stress till någon buss

men sexighet finns på reklambilder
med bikini och " sista minuten"

på väg bort.

Det är jag som är bussen
och det står figurer med automatvapen
på varje hållplats

Jag måste släppa på.
Jag måste hålla ordning.

Det är kaos.
Inuti.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-08 19:31



Bookmark and Share


    Erika H
Härligt rak text med stort budskap. Bara första meningen skapar bilder och sedan fyller du på. Jag gillar denna... tycker om hur du har skrivit texten. Skön att läsa och känna in.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol