Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda

vilda hundar

sover
sover
sover

mellan vita lakan
på mjuka bomullsmoln

så rart bland Änglar och Puttis

de vilda hundarna vaknar
och viftar på svansarna
när himlens härolder
tutar i sina lurar och

svingar sig på Salems berg

det händer varje gång
regnbågen
slutar i ärtlandet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-10 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP