Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens draperi

Tiden är ett mönstrat draperi
som fladdrar i vinden

remsor som slits mot
pärlor av glas
passerar tider omlott
klirrar mot varandra

då glipor öppnas
blandas förfluten tid
av misstag
med framtiden

förvirrar förnuftet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-12 22:02



Bookmark and Share


  Armo
En verkligen finstämd sång
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP