Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett drömtillstånd... I limbo


Surrealism

Långt bortom allt land
finns en strand varpå jag nu vilar
suckande vågor ljuder dovt
det är något sövande över tonen här

kommer på att jag inte bryr mig
speciellt mycket längre

realism är att vara just här
och just nu

ligger lågt utan att falla
en suck är bara ett
tecken på lättnad

om jag finns eller inte
är ej relevant

kanske lever jag min dröm
kanske inte.




Prosa av ~Leonardo~
Läst 43 gånger
Publicerad 2013-10-11 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~