Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och vi drack cubacola jämt.


dixieland.


det var som att vi vågade låta andra se oss. jag satt, särad, över dina lår. där i framsätet på den nercabbade röda bilen. och du sög girigt mina bröstvårtor. som att handen hade format sig runt mitt bröst. ett efter ett och du mumsade. girigt efter mer. blickarna runt om oss förstod jag mig aldrig på. var de hungriga. giriga efter mer. kanske någon annan ville dia mig där också. några hade nog hellre sett oss inpackade i papp. vi var inte påtända av mer en urkåt kraft och kunde inte hålla oss ifrån. varandra mer än en kvart och sedan var du i mig. stötte din brunst i min botten. hårt, jämt, slagkraftigt och du sprutade mig full i baksätet. vissa gånger sög jag av dig när du körde. och vi lekte lite med att våga köra över stup. knullade vi hela den resan när vi kom åt. i dagar for vi runt och njöt av livet. skitigt och dant blev det till slut. jag tröttnade kände jag på din hårda kuk. som alltid ville in. undrade över om du såg mig som annat än objekt. kanske var jag bara det. kanske ville jag vara det. bara det. bara bröst och vårtgårdar fastare än sten. slickade du även min fitta gång efter annan och jag runkade dig när saften inte rann till. så åkte vi till slut hem och du lämnade mig naken och jag gick upp till min våning och såg dig fara iväg i din röda sportbil. längtan for igenom min kropp och jag rörde vid vårtorna med fingertoppar fulla av min egen saliv. stoppade in en löskuk från byrålådan i min fitta. och stillade hungern den dagen.




Prosa (Kortnovell) av Lili Samuelsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP