Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kort ögonblick


Luktar snö

Idag luktar det snö..............
säger jag mot den isande höstvinden.
Himlen mörknar och drar ihop sig
lätta snödun dansar i senoktobertid.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-15 18:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om snö, jag hoppas den dröjer några dagar till
2013-10-17

  HelenaW
Då var det dags igen då.. ;)
Fin..
2013-10-16

  Anya VIP
Visst är det något härligt med snölukten. minns den ändå från när jag var barn. Härligt!
2013-10-16

  Lars Hedlin
Känsla av snö ....men kan få vänta till jul tycker jag ;)
2013-10-16

  ULJO
Gillar vintern, men inte redan
2013-10-15

  ResenärGenomLivet
Snön den kommer när den vill...
hoppas den väntar lite till...
2013-10-15

    ej medlem längre
så är det och visst känns lukten av snö, fint text..
2013-10-15

  Ninananonia VIP
Fint målat med ord
2013-10-15

  prinscess VIP
låter fint men tycker snön kan vänta lite till
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP