Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tanke ...

 

 

 

De späda solstrålarna tränger sig in genom persiennen och tävlar om att vara den första som smekte hennes kind. Under den varma filten spinner hon som en lat liten katt - orden rusar fram till henne och ber med sina stora oskyldiga ögon om att få vara med i leken. Hon känner en stark drivkraft om att kunna uttrycka sig själv och vara kreativ...

Hon låter tankarna treva runt i varenda cell i sin kropp. Än så länge har hon denna välbefinnande känslan inom sig och det är den hon vill hålla sig fast i. Hon sträcker sig efter sin lilla anteckningsblock och penna ... och målar om sin framtid ... det börjar alltid med små stavelser, doften av jasmin från barndom stannar för varje punkt och mellanslag, lugnar ned hennes sinne och tillför mer kraft och energi ...

Dagsljuset vaknar så där behagligt  och mjukt ... så som hennes inre ...

 




Prosa av Rise Little One
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-22 20:41



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Härlig känsla i texten.
2013-10-23

  Rozsi.kovacs

Så ljuvlig åter fick den doftande
jasmin blomman vara med,
älskar den blomman
2013-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar känsla, när orden bara kommer till en. Det beskriver du så fint.
2013-10-23

  ResenärGenomLivet
Skön harmoni i dina ord...
2013-10-22

  Lars Hedlin
varmt och ömt!
2013-10-22

  Angel of love
Lugn och finstämt.
2013-10-22

  peter markurth
mjuk text
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One