Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett urgrävt system


Plast ibland
fyllning i en tand
där innehållet rasat
men väggarna står kvar.

Ett urgrävt system
där lungor, lever, hjärta
njurar
ersatts med krås
på lök och äpplen

Det yttre poleras
med vatten och tvål




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-28 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol