Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

icke är hans vandel solkad

Icke se
dölj dina ögon här

skammen

finns överallt, bak orgelmusik och stjärna

hon kan aldrig glatt gå vidare
över stock och sten
solkad är hennes vandel

men icke hans




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-01 00:42



Bookmark and Share


  Nanna X
ja det är märkligt, eller hur. har det hänt nåt sen syndafallet egentligen?
fin dikt och bild.
2013-11-01

  queenia
så mitt i prick!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP