Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill veta

Jag vill stå inför dig precis som jag är
… när jag själv vet hur jag är och vem jag är

Men till dess så kan jag inte röra min kropp
… och Jag är fången i det jag trodde jag var

Det finns ändå dagar när jag ser mig i spegeln
… och jag har en stark känsla av mig själv




Fri vers av Göran Byrén
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-08 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén