Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projektionsflöden

Känner in

släpper ut

bollar runt


Idisslar


Landar

vilar

ser

och älskar




Fri vers av livsdans
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-08 16:36



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Åhhh så fint, så här vill jag leva!!
Ungefär som absolut tolerans
2013-11-14

    ej medlem längre
Fint flöde
stor kraft

finna ord
har hon gjort

Gott!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans