Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mötas

Kanske är det först nu

när jag själv börjar komma på plats

som jag kan börja se dig...




Fri vers av livsdans
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-09 19:43



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Det här har jag känt också, mäktig känsla! Och jag tror att den är sann. Fint uttryckt!
2013-11-14

    ej medlem längre
klok och fin!
2013-11-09

  axveronika
Det var klart och tydligt och troligen korrekt
2013-11-09

  Blåbäret
ja, det börjar hos en själv...sant detta
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans