Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna leker



Det är blött på gräset
några mörka löv dansar runt

vindarna leker med dem
löven försvinner med en vindpust

regnet börjar åter att falla
nya löv leker i gräset





Övriga genrer av Tosca
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-13 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text!
2014-12-06

    AA VIP
En grå regndag om hösten anar på din beskrivning. Grått och blött.
2013-11-13

    ej medlem längre
Man kan undra var de får all lek ifrån

...som om sommaren gör ett sista försök

liksom
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca