Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa och andra


Vissa saker löser sig bara
andra får hjärtat att bosätta sig i halsen
vid varje ynka förändring

Vissa tider flyter bara på
andra får fingrarna att famla
efter något att hålla fast vid

Vissa människor passerar bara
andra får fötterna att vilja gå nya trottoarer
i tron på att det finns något mer

Vissa löften glöms bara bort
andra får lungorna att ta sats
för nu kan förändring ske







Fri vers av aPorcupine
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-18 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine