Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


naken

Din andedräkts silke tillrar ner längs
ryggraden
Lägger sig mjukt om det okända
du släcker törsten

och jag glänser som det feta skinnet på en nyfödd.




Fri vers av Lisapolja
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-03-13 15:05



Bookmark and Share


  Kthrauklis
Kort, suggestiv, sensuell, ordskön. Tål verkligen att läsas om och växer för varje gång.
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja