Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tycks om mörkerupplysaren?

Den kommer som en främling
så tyst som katten
ibland om dagen
ibland om natten
men blir kvar här uppe
men försvinner där nere i öppet vatten...

Jag tror barn uppskattar den allra mest
för de har fått något där ute som de har nytta av
för när den har landat och även om mor och far
har sandat blir det ändå åka av...

En hel värld kan den ta in, ändra om
ingenting blir sen som förr
och en del får inte ens upp sin dörr
men en del tycker det är bara kul
men några säger, bäst om den bara var här över jul!

Men ett håller många vuxna med om här
bästa mörkerutfrysaren den är:
Snön som i vitt allt klär!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2013-12-01 13:47



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt GLÄDJE
Alla barn tycker om den
då kan de åka
spark,kälke på
den Vita Snön
Kram/Skön1:A ADVENT
2013-12-01

  Lars Hedlin
En bra text !
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt