Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad så tyst så den skriker högt!

Vrede, avundsjuka och hat säger folk till mig
det är det värsta som kan drabba mig som dig!
O nej säger jag, jag vet något värre jag!

Det går inte att bemöta
man kan inget förklara
inget säga till sitt försvar
om man nu anledning till så´nt har
för den talan finns inte längre kvar...

För man är så totalt ute att man inte ens syns
folk kan gå en förbi en med öppna ögon
och ändå inte se en
för på en osynlig
vem hälsar
på en så´n
inte nå´n...

Det är likgiltighetens giljotin
som har kapat av en knopp
någon har förlorat sin topp,
och för en huvudlös person
behöver man väl inte
göra något stopp
inte ens titta opp!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-02 07:25



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väcker tankar..väl skaldat
2013-12-03

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt