Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en kvinna?

En kvinna är en som vet vad hon vill
och vad hon inte vill.

Hon tror på sig själv
och hon har självrespekt.

Därför ger hon sig inte in på sådant som kan skada henne.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-12-02 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP