Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagen har passerat

Nu är vår söndag passerad

Vi möttes på Kallbadet

Där bastun var uppvärmd

Vi satt i bastuns värme

Pratade fritt och animerat

Vi doppade oss i det kalla havsvattnet

och sprang in i bastun igen

Och ner i vattnet och upp igen

In i bastun igen...

Ah, vi gav våra kroppar

en kraftfull hälsobehandling.

Ja, vi kunde t.o.m. stå på bryggan

i solen å prata...

I april!   Härliga Aprilius!

Våra kroppar mjuka

Havsvattnet så salt...

Med eller utan tatueringar

Beblandade vi oss med varandra

Män å kvinnor -- damer å herrar

Från Sverige - Norge- å Danmark...

En underbar mix...

Så, vi kan bara tacka Moder Natur för detta!

Ja, att Hon lät omsluta oss alla

denna välsignade söndag.




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-21 21:29



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
åh, så härligt!
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP