Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutgiltigt

De satt vända mot varandra
på varsin stol
i hans ögonbotten såg hon
avgrunden

han riktade en pistol mot
hennes bröst
han ville se livet släckas
i hennes ansikte

skottet träffade hjärtat
och hennes själ slets loss
från kroppen

så tömdes hans ögon
på den sista möjligheten

till försoning






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-02 21:37



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Jag läser detta som ett drama där det psykologiska/relationella konkretiserats till ett skott med pistol. Det är starkt - till och med avgrunden töms på möjlighet. Jag tycker att de första två strofernas radbryt/utformning skapar dramatik.
2013-12-03

  Ulf D VIP
Stark, dramatisk, utan återvändo.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP