Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens visa...

Som lutande tornet i Pisa
skolans resultat står i var avisa
nu hörs mummel i kön
och från allmänhet en bön
att staten kan väl den åter inleasa




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-04 17:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skrivit!
2013-12-05

  Olof Lagerhorn VIP
Sveriges hemanmärkning skickligt och finurligt fångad, av en Ewa, som, faktiskt borde...prisas!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt