Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då fel sätt, sen helt rätt!

Jag låg på sjukhus på 60-talet!
Vi låg flera kvinnor på samma sal.
Jag berättade roliga historier!
Skrattet bubblade upp!
Dörren öppnades
en syster sa:
-Här ska sovas
inte skrattas!

Några år senare läste jag att
forskare i USA kommit fram till
att skratt och glada miner har
en otroligt god och läkande effekt
de helar inte bara kroppen utan ger
även själen ett gott lyft.

Sen började det dyka upp clowner
på sjukhusen i Sverige de skulle roa och
pigga upp de sjuka...

Och jag som nästan höll på slängas ut
från sjukhuset efter mitt så
störande dåliga beteende!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-18 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, saker ändras och går framåt.. Nästa steg är väl kirurg med mask och lösnäsa..

Det är bra att det inte är så "sterilt" och fyrkantigt..

Gillar din text.


2013-12-19

  Eva Langrath VIP
Varm text och du var helt klart före tiden :)
2013-12-18

    ej medlem längre
Se! - Du ska alltid lita på din egen instinkt.
2013-12-18

  Lars Hedlin
Förmedlat med styrka i orden!
2013-12-18

  lodjuret/seglare VIP
Det måste väl till och med du veta att skall man tillfriskna så skall det åtminstone inte ske nattetid. Många nog har mött läkare som de kunnat se clownnäsan på, utan att de för dens skull haft för avsikt att roa. Den här texten får dock betyget godkänt.
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt