Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapandet!

Ja man kan tycka helt olika
i ett förhållande
men ett kan man inte
sin kamrat svika
hålla ord kan bli
det bästa lim i en så´n kemi
och då absolut utan någon regi
det säkraste för detta parti
och bäst blir det när tanken får vara helt fri!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-19 14:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2013-12-20

  lodjuret/seglare VIP
Just så, bra början, mitt och slut, om ett så behjärtansvärt ämne.
2013-12-19

  Rozsi.kovacs

bra ordat stor sanning
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt