Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta älskar jag!

Det som ger största nöje i livet
det är att lyckas med något
som folk menar att man
inte alls kan klara av...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-20 15:15



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med dig
2013-12-20

  lodjuret/seglare VIP
En av dessa saker är att stå på egna ben. Dels före 25 års ålder och även efter. Det krävs ibland att någon säger detta, ja eller skriver då.
2013-12-20

  Lars Hedlin
JA håller med dig där ;)
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt