Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala för den först då...

Jag tror fred
kommer inifrån en själv
har man det kan man lätt
få andra med till ro
om den först i en själv fått gro
och där hittat en talande clou...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-20 16:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!

Min julpsalm ligger nu på
www.mikaelskyrkan.nu

2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt