Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan hända den bästa

Känd squashspelare, ätteläggen
han slutar spela squash, då sa dräggen,
varför gör han detta
kan nån om det berätta,
det är ju så, han gick in i väggen...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-21 15:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sant!
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt