Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första mötet...

Parets snack om första träffen
det hörde jag som alla andra
som satt på bussen det gick
inte att undvika:
-Visst var den lyckad vår första "date"!
Jag kommer aldrig att glömma det mötet
du "mate"! Vi hade ju så kul! Vi satt sida
vid sida så länge! Du chattade på nätet!
Och jag fotade dig om och och igen...
Då och då tittade du upp och log
då bara fler bilder jag av dig tog...
Jag sms-ade allt till mina tjejkompisar
hur läget var, mailade över alla bilder
jag tagit och fick till svar:
WOOOOOOOOW rätt
kille jag har...

Ja med kärleken vet man aldrig
vilka vägar den tar
bara ett hur den
än kommer tas
den emot som:
Underbar!
**********






Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-28 14:59



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat
2013-12-30

  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig;)
2013-12-30

  ResenärGenomLivet
Det finns mycket man kan få höra när man åker kollektivt...trevligt skrivet...
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt