Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Favör till dig Lill-Kal!

-Står du här och vitsar Lill-Kal
utan lov i vår gymnastiksal?
-Javisst det rätta!
Törs du slå vad om detta?
Ordlekar blir väl här ett rätt val?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-29 03:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SKoj!
2013-12-30

    ADI Nehlin
fyndig, tyckte om
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt